Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 στο MEC Παιανίας στην Αττική.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της Έκθεσης, παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ. Κεδίκογλου, ο Βουλευτής Γ. Παπάς, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανός και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος κ. Θ. Βασιλόπουλος.

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition 2022 συμμετείχαν 270 εταιρείες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή, καθώς και την εμπορία τροφίμων και ποτών, ενώ σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν χιλιάδες επαγγελματίες της εστίασης, του χονδρικού εμπορίου, αλλά και φίλοι της γαστρονομίας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός στο περίπτερό του επικοινώνησε τις αρχές και τις δράσεις του και προέβαλε  τα ποιοτικά προϊόντα του. Πλήθος κόσμου εξέφρασαν ενδιαφέρον και αναμένουμε να υλοποιηθούν. Μας τίμησε με την παρουσία του στο περίπτερό μας ο κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.